ELCAR električni automobili

Odličan izbor za gradsku vožnju

Električna mobilnost

O elektromobilnosti se još uvek puno raspravlja i nagađa. Navodno tehnologija još uvek nije zrela ili vozila nisu pogodna za svakodnevnu upotrebu.

Želeli bismo da vam pokažemo da su ove teze zastarele i čemu su namenjeni naši električni automobili.

Čovek voli da bude mobilan.

Naravno.

Svi radije neometano sede u svom vozilu nego da se nalaze u prepunom javnom prevozu.

Ali da budem iskren, većina ljudi koristi svoj automobil na kraćim razdaljinama između 20 i 40 kilometara okruženju. Ove vožnje se i dalje pretežno odvijaju u urbanim sredinama, gde je propisana maksimalna brzina od 50km / h. Kakve koristi na ove načine vozilo sa preko 200KS? Takođe nije potrebno skupo električno vozilo poznatih automobilskih kompanija ako imaju isti raspon u proseku sa punom beterijom.

Naša električna vozila su jeftina i zadovoljavaju potrebe većine ljudi. Bez obzira da li želite da povedete svoje dete u školu ili da nešto kupite, sigurno ćete stići na odredište pomoću naših malih električnih vozila. Oni služe kao savršen drugi automobil ili za vaše dete, jer se naš automobil sa 45 km / h može voziti uz dozvolu klase AM od 16 godina. Električni automobil se koristi u svakodnevnom životu. U manjim gradovima većina je bez supermarketa, lekara ili pekara. Električno vozilo je idealno za ove rute do sledećeg većeg sela. Pogrešno je reći da su električni automobili dobri samo za veliki grad.

Električni automobil ublažava teret okoline jer se ne ispuštaju izduvni gasovi. Ovo je izuzetno važno, posebno u vremenima klimatskih promena i stalno rastućih emisija CO2. U radu na kratkoj relaciji, dizelski i benzinski motori troše ekstremno visoke nivoe goriva i emituju većinu zagađivača, jer dostižu svoju radnu temperaturu na samo nekoliko kilometara. Pored toga, motori sa unutrašnjim sagorevanjem izbacuju zagađivače svake sekunde, bilo u saobraćajnim gužvama ili na semaforima. Električni motor troši samo energiju tokom vožnje.

Nemojte se nervirati zbog skupih cena goriva i sve većih poreza na automobile i prebacite se na naša električna vozila

Njihove prednosti se objašnjavaju sasvim jednostavno:
• Umerena cena
• Nema iznajmljivanja baterije
• Punjenje preko normalne kućne utičnice, nema zavisnosti od benzinskih pumpi
• Nema uticaja na životnu sredinu
• Nema skupih troškova za gorivo
• Mnogo niža cena održavanja
• Mala cena za registraciju 5600 din
• Bez žrtve u komforu
• Vozi se od 16 godina
• Nema zona zabrane vožnje

Uključite se danas u električnu mobilnost i pokažite crveni karton državi!

Vozila možete pogledati na parkingu Venizelosova 21, a kancelarija se nalazi na 3 spratu ukoliko se odlučite za kupovinu.


Vaše je da ste kreditno sposobni a ostalu administraciju završavamo mi u roku od 3 radna dana nakon čega možete preuzeti vozilo.

Ukoliko na stanju nemamo boju koju želite rok isporuke je 35 do 60 dana.